CONTACT:

Wil je meer informatie of heb je vragen?  Stuur ons uw bericht middels het onderstaande contactformulier.

Het is mogelijk om via ons een mountainbike te huren.

Over mij:

Al meerdere jaren ben ik bezig met het mountainbiken. In eerste instantie ben ik ermee begonnen om ''iets'" aan sport te gaan doen. Het mountainbiken begon ik steeds leuker te vinden en al gauw wilde ik met elke rit mijn eigen snelheidsrecord 'verbeteren'. In de jaren daarna heb ik diverse mountainbike clinics gevolgd. Het technische aspect van het mountainbiken heeft mijn interesse nog meer gewekt. Zo'n 7 jaar geleden heb ik de opleiding MTB Fietssportinstructeur gevolgd en met een diploma afgerond. Tijdens en na deze cursus is mijn Mountainbike hart alleen maar sneller gaan kloppen.   

"Het mooiste van mountainbiken vindt ik de technische uitdaging hiervan, een goede balans op je fiets, het overwinnen van alle obstakels en (technisch) klimmen en dalen".  

Met mijn huidige kennis geef ik MTB CLINICS trainingen en BEGELEIDE TOERTOCHTEN Het mountainbiken is een ware verslaving geworden.  Met het geven van MTB Clinics kan ik mijn passie en kennis in de praktijk doorgeven. Op deze manier hoop ik meer mensen het plezier van het mountainbiken te laten ontdekken.

Maak een Gratis Website met JouwWeb